Dus we testen

Roos Hermans

Wij hebben een strikte gedragscode voor ons onderzoek, en streven om dit op de best mogelijke manier te doen ernaar, zodat onze lezers het hoogste niveau van kwaliteit hebben aangezien wij gaan. Wij hopen u van deze blog zo veel geniet aangezien wij genieten van schrijvend over het, en wij verheugen ons op het zien van uw commentaren, ook. De blog van Roos (in het Nederlands)

Onze Bloggen

Deze blog concentreert zich op onze experimenten, die en vloeit testen voort. Ik ben de auteur van verscheidene van de experimenten, en ik ben ook de stichter van het laboratorium. Aangezien ik onderzoek en test doe, doe ik dit in mijn vrije tijd (na het werk), in mijn vrije tijd, of op de weekends (indien nodig). Ik doe de meerderheid van mijn onderzoek en het testen met mijn vriend, Mireille, en wij zijn in contact sinds het begin van onze samenwerking geweest.

U zou kunnen denken wij geen informatie delen omdat ons beleid strikt is (wij hebben nul tolerantie voor om het even welk soort oneerlijke zakenpraktijken) of omdat wij het met geen merken wegens ons open-deurbeleid delen (het is in ons beste belang enige informatie niet om te delen die de indruk zou geven dat wij bias hebben, of dat wij ons terugkoppelen aan geen merken zouden geven die geen deel van onze familie zijn). Dit is absoluut niet het geval. In feite, wanneer wij flarden voor wonden ontvangen, delen wij wat informatie met onze lezers in deze sectie, maar het is in geen geval perfect.

Maar wij delen het, en wij zijn niet alleen. Ons beleid is informatie te delen die wij over om het even welk soort flarden ontvangen, en wij zijn trots om de eerste website geweest te zijn om dat beleid te publiceren.

Aanvankelijk bloos, kunnen sommige van onze resultaten van de flardtest verrassend schijnen. Hier zijn onze 10 beste flarden voor wonden.

10. Het chirurgische Met littekens bedekken (Lancet 2006) Er is een nieuw merk van chirurgische littekenverwijdering die op de markt een paar jaar is geweest, maar zijn gebruik is langzaam geweest aan te slaan. Het chirurgische Met littekens bedekken (SSC) is een nieuwe, minimaal invasieve, en hoogst efficiënte manier om littekens uit het lichaam te verwijderen, die de behoefte aan traditionele littekenreductiemiddelen mijden. SSC gebruikt speciale micro-particle aan „breuk“ het litteken. Deze deeltjes zijn klein genoeg dat zij door de huid in één enkele pas kunnen overgaan zonder het weefsel te beschadigen. Zij zijn ook klein genoeg om in de bloedsomloop in één tot twee uren worden geabsorbeerd en daar gedurende meerdere dagen te blijven. SSC heeft ook het potentieel om diep het met littekens bedekken, vooral op het cellulaire niveau te herstellen. Bovendien kan SSC littekens uit vele gebieden, met inbegrip van interne organen, zoals longen, darmen, en blaas verwijderen.

Te de mensen vaak hun flarden in de post worden zonder veel over hen te kennen. Wij moeten hier helpen, aangezien wij altijd nieuwe flarden voor nieuwe wonden onderzoeken om u te helpen juiste voor u vinden.

Wij zoeken altijd nieuwe flarden voor wonden, en ons doel is u van de beste informatie te voorzien over alle nieuwe flarden wij moeten aanbieden, zodat moet u niet onderaan die flardplaatsen jagen of het net op zoek zijn naar informatie. Als u een bepaalde vraag over een bepaald flard, hebt of een nieuw flard vindt dat niet vermeld in onze catalogus is, word enkel in aanraking met ons en wij zullen proberen te helpen. Wij bieden ook een kleine selectie van steekproefflarden die aan u kunt thuis proberen. Wij slaan slechts 100 percenten nieuwe en ongebruikte flarden op, wat betekent u onze producten kunt gebruiken om uw wonden te verstellen zonder uw huid te beschadigen, en u het flard het laatst zult kunnen langer maken.

Het beste ding over deze blog is dat wij groot terugkoppelen van mensen hebben gehad die onze producten hebben geprobeerd. Zo als u van onze flarden houdt en iets anders wilt uitproberen, zouden wij het werkelijk waarderen als u een paar ogenblikken kon nemen om ons een schreeuw op de commentaarsectie te verspreiden. Dank!

In een tijd toen de flarden eenvoudig werden toegepast en er niet enige rijm of reden aan hen waren, was er een alternatief. De flarden zouden voor het helen van wonden en, toen de wond nodig om te helen, zij kunnen worden gebruikt zou kunnen worden verwijderd en worden vervangen. Met de uitvinding van het katoenen gaas en de naaimachine, werd dit verwezenlijkt zonder de behoefte aan enig extra steken of littekenweefsel. Het flard zelf moest op het getroffen gebied worden toegepast en dan worden verwijderd, de randen van het flard die over worden genaaid.