contacteer mij

Roos Hermans

Contactformulier

Als u me over flarden wilt contacteren, heb ik een contactpersoonformulier op mijn profiel opgezet. U kunt me p.m. ook verzenden, zal ik antwoorden. Ik zal meer posten op het helende proces en het flardproces spoedig toevoegen.

U kunt de het Helen Gids in de video hieronder of hier controleren 1. Hoe heelt u met de wonden? Ik denk ik de meeste ervaring heb die de wonden van een dier helen. Ik zal dit zeggen. Het is niet zeer gemeenschappelijk in diergezondheid, vooral op de huid, voor te helen wonden. Als u als me bent en u van dieren en de huid houdt, gaat u van deze video genieten. Het heeft al informatie u wenst. Als u meer informatie wilt, is hier een video op hoe te om wonden op de huid te helen: 2. Welk soort wonden heelt u? Ik doe een aantal van de gemeenschappelijkste wonden op de huid, en ik heb ook sommige vrij ernstige degenen. Hier is een overzicht.

Neem altijd zorg om mijn instructies te volgen wanneer u uw flard wilt uploaden.

Als u een flard wilt toevoegen, te nemen gelieve een blik bij de commentarensectie, daar zult u een verbinding aan het flard vinden. Na dat moet u de naam van het flard neerschrijven u wilt omvatten, en de versie. Als u om het even welke problemen met het flard hebt, gelieve ervoor te zorgen om me te laten het weten. De belangrijkste reden om een flard te downloaden is voor het bevestigen van problemen met uw wonden. Als uw wonden niet helend zijn of de besmetting heeft uitgespreid, kon u ernstige problemen hebben. In de meeste gevallen is het een goed idee om een flard te gebruiken om een gat, een gat dat wegens een wond hebben geopend, of een gat te bevestigen u uit de manier in het geval van een noodsituatie, zoals moet krijgen wanneer u valt.

Openingstijden