About me

Roos Hermans

Mijn doel

Mijn hartstocht moet nieuwe dingen leren. Ik leerde dat men een beter flard kan maken door buiten flarden (als een klein flard, of een spons) te gebruiken. Dit is een zeer aardige en gemakkelijke manier om het te doen. Ik heb met een spons getest, maar het proces is vrij moeilijk om met een regelmatig flard te doen. Hier is het geleidelijke proces.

Stap 1. Eerst hebt u een spons nodig. Ik kocht een plastic spons voor rond 60 Euro. U kunt het bij uw lokaal warenhuis vinden of online (of u kunt uw lokale leverancier proberen). Stap 2. U hebt een zeer schone en droge wond nodig. Ik zette een dunne laag van olijfolie op mijn wond, dan wreef een doek (ik gebruikte een linnenservet) over de wond. Het servet hielp me een. De olijfolie op het servet hielp om wat vloeistof te voorschijn te halen en het weg te houden de wond. Stap 3. Zodra de spons droog is, neem wat watten. Ik zette het over de watten en druk het zacht. Het houdt de vloeistof van het plakken aan de wond.

Ik was geboren in 1974 en ik leef in Nederland. Ik ben een professionele grafische ontwerper, een Webontwikkelaar en een redacteur.

Mijn vrouw en ik ben samen 22 jaar nu geweest. Wij hebben samen het prachtig en vervullend leven. Wij zoeken om het even wat maar geen goede tijd met een grote verhouding. Ik zoek een echtgenoot, een familie of geen verhouding met iedereen. In feite ben ik zeer open aan om het even welke romantische verhoudingen. Als u interessant bent, te versturen gelieve me met de elektronische post. En ik hoop u mijn blog zult lezen om een idee van me te krijgen. Als u niet, te versturen gelieve me, of geen van mijn andere bloggen of mijn website met de elektronische post. Het eerste ding zou u moeten doen wanneer u vindt een blog op de eerste commentaar van de eerste persoon moet antwoorden die becommentarieert. Als u een beetje van een sleeplijn bent, te hinderen gelieve zelfs niet het proberen om op commentaren te antwoorden.

Toen ik deze Blog in 2016 begon, gebruikte ik om mijn blog in mijn vrije tijd kostenloos in werking te stellen. Maar dankzij mijn vriend (die in het bedrijf van mijn mentor en nu mede-eigenaar van me blog was) ik kon een domeinnaam voor mijn blog kopen, zodat kon ik houden lopend het als mijn eigen persoonlijke blog. Die blog wordt genoemd Lapwerk. Nu kon mijn vriend me helpen om een juiste domeinnaam te vinden, en dat hielp me beginnen mijn eigen blog te doen.

Toen ik deze blog begon, ik veel van tijd niet had te sparen. Ik werk nu aan het dag binnen en dagtocht. Zo is deze blog als mijn echt. Deze blog is een kleine inzameling van flarden die ik heb ontwikkeld, van mijn persoonlijke ervaring om wonden te behandelen. Ik hoop deze blog u kerels zal helpen om de kwesties beter te begrijpen dat u en helpt u behandelt om sommige oplossingen voor uw wonden te vinden.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik heel wat tijd heb besteed op het gebied en vele wonden in mijn tijd gezien.

Het is belangrijk om te herinneren dat zelfs als de wonden oppervlakkig zijn, zij nog ernstig zijn en vrij pijnlijk kunnen zijn. De beste manier om hen te helen is direct contact met bloed die (open wonden met een verband of een hechting vermijden, of een steriele chirurgische kleding of een chirurgisch masker dragen) te vermijden en trauma te vermijden, als wordt geraakt met een kanon, of wordt neergestoken met een mes. Vermijd ook contact met besnoeiingen die niet van de daadwerkelijke wond zijn, bijvoorbeeld een open besnoeiing op de borst of een besnoeiing op de rug, omdat die besnoeiingen zeer pijnlijk zullen zijn te helen. Om deze reden zouden wij de wonden met zeep en water altijd moeten wassen, welke hulp dode cellen en andere verontreinigende stoffen uit de wonden verwijdert.

Ik wilde altijd dit doen omdat ik een slechte gewoonte van het gebruiken van flarden voor dingen heb die reeds goed worden geheeld. Ik zou over flarden voor wonden ook maar slechts voor het grote publiek, degenen willen schrijven die veel kennis over wonden zouden kunnen niet hebben.

Dit is mijn eerste artikel over wonden. Ik heb beslist het te schrijven omdat dit een lopend onderzoekproject is ik en ook doe omdat ik geloof dat de lezer van de kennis kan profiteren ik van mijn werk vergaar. De eerste vraag die ik heb willen om antwoorden: „Wat een wond?“ is De meeste mensen stellen deze vraag omdat zij denken het antwoord eenvoudig is: er is een wond! Zij zijn verkeerd. Eerst en vooral, is de wond een complex van delen. Ik kan de informatie slechts verstrekken die ik van mijn ervaring en gegevens verzamel dat ik me door mijn onderzoek verzamelde. Wat is een wond? Een wond is een abnormale (niet kanker) massa van weefsel.